6 - 7 týden

23.02.2012 08:39

Panička tak trošku nestíhá dopisovat naše super zážitky, tak to ted´napravíme. Hlavní je, že jsme už naočkovaní a načipovaní, teda ne že by se nám moc líbilo co snáma prováděli, ale rozdávali se při tom piškotky tak jsme to vydrželi. Máme už i čísla zápisu, prý je to důležité, aby jsme nebyli jen obyčejní vořeši. Nám je to jedno, hlavně když se můžeme honit , trhat různé věci, hlavně obali na DVD a videokazety jsou na tento sport super. Taky jsme začali chodit na dvůr a jak se nám líbilo na divné bílé studené věci se můžete kouknout na videu :)

Důležitý byl pro nás i výlet do Brna, tam nám zkontrolovali očička s výsledkem Prosté očních vad :) Co zažila panička cestou po Brně si napíše v dalším článku. My se byli fotit v atelieru u tety Petky Marečkové a bylo to super, tolik schovávaček a možnost okusovat tetu ležící na zemi se nám moc líbilo i když za to jsme museli občas zapozovat . Ale panička říkala,že jsme šikovní a fotečky se moc podařili. Odkaz na ně vložíme,jen co nám je teta pošle, ale malou ochutnávku najdete na našem profilu i s našima aktuálníma váhama.

Včera jsme byli poprvní na cvičáku a tam jsme se skamarádili s maliňačkou Cofee a dvěma o něco staršími sourozenci NO Vinckem a Vanilkou. Moc se nám tam líbilo, tolik prostoru k prozkoumání a piškotky za to, když panička zavolá Ke mně, ke mně, což jsme s radostí dělali, protože piškotky milujeme :) Foták moc nestíhal, ale pár foteček je na Rajčeti